Welkom

op de site van Otto’s Kookbus!

Zoekt u een

‘onvergetelijke kookbeleving’

voor een feestje of een bijeenkomst? Wilt u met een groep vrienden, familie of collega’s gezellig kokkerellen?
Wij komen met onze Amerikaanse schoolbus met professionele keuken- en restaurantinrichting naar u toe!

kookbus2_23 Wat doen we?

Wij ontvangen u graag voor een privé of zakelijke workshop, teambuilding, feestelijke bijeenkomst of catering in onze bus, op uw terrein! Samen eten bereiden en nuttigen in onze originele Amerikaanse schoolbus, dat is wat we graag willen!

Maar wij doen nog meer!

Wij willen ook graag maatschappelijk ondernemen;

Zoals koken met en voor senioren, met jongeren met een verstandelijke beperking, met leerlingen in het voortgezet onderwijs en ‘kokkerellen met vrijgezellen’.

‘Kunnen we ook…’

Leg uw ‘maaltijdvragen’ aan ons voor en we zoeken samen hoe we u ‘op maat’ kunnen helpen!

Waar?                                                             Waardenburg

Wij komen naar u toe! Dus bij uw school, in de straat, op het plein, op de parkeerplaats, uw weiland of op de oprit.
Heeft u buiten genoeg ruimte? Dan kunnen we gebruik maken van partytenten om ook buiten maaltijden te bereiden en te eten. Bijvoorbeeld met de BBQ, koken in een heksenketel of roken in de rookoven.

Vanuit onze nieuwe locatie in het ‘Land van Maas en Waal’ rijden we door het hele land.
Maar…. u kunt sinds kort, als uw groep niet te groot is, ook bij ons op het erf in Dreumel terecht! 

Wanneer?

Op vrijdag, zaterdag of zondag. Voorlopig is het niet mogelijk om op de andere dagen van de week te kokkerellen. Zodra dit weer kan laten wij dat hier weten.

Wie zijn wij?

Otto is de chauffeur, de docent en de kok, kortom ‘de motor’ van de bus, en Mirjam ondersteunt, helpt en denkt mee, evenals een aantal anderen die enthousiast zijn en graag meehelpen met hand- en spandiensten. Vanuit onze ervaring, Otto als docent koken en serveren in het VMBO, LWOO en speciaal onderwijs, en Mirjam  in gezinnen met kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek en/of een lichte verstandelijke beperking, en niet te vergeten ‘Otto’s ondernemersdrang’, bieden wij een leuk en vernieuwend concept.

Nieuwsgierig?

Kijk gerust rond op de site of neem contact op via info@ottoskookbus.nl of 06 23 59 92 49. Doordat wij maatwerk leveren hebben wij geen standaardprijzen. Wel staat in de buttons onder de verschillende groepen prijsindicaties.